MENOPAUZA NIJE BOLEST, TO JE PERIOD KROZ KOJI PROLAZI SVAKA ŽENA!

Period menopauze može da donese mnogo promena u našem organizmu. Te promene mogu da nas iznenade, zbune, uplaše … i da se odjednom nadjemo u situaciji: šta i kako mi treba uopšte da radimo sada!?

Samo da znate da niste same i jedine i da sve mi žene prolazimo, ako ne iste onda bar slične stvari, u toku ovog ne kratkog perioda života!

Takodje treba da znate da postoji mnogo prirodnih recepata, trikova i saveta kako da pomognemo sebi i lako prevazilazimo simptome i promene i da uživamo i u ovom periodu života . 

~ Kako reagujemo na promene? ~

Na promene se reaguje promenama. Menjamo ono što nam ne odgovara i tražimo ono što nam odgovara!
Zvuči jednostavno, ali u praksi i nije baš lako izvodljivo, jer je ustvari najteže promeniti navike koje stičemo od malih nogu, a koje nam u nekom trenutku života nisu više korisne!

Mnogo lakše prolazimo kroz promene, ukoliko radimo u grupi žena koje se nalaze u istoj ili sličnoj situaciji, kada delimo iskustva i kreiramo najbolja moguća rešenja za nas.


Ukoliko se nalazite u ovom životnom periodu, ne propustite priliku da se prijavite i saznate više kako prirodnim putem i jednostavnim trikovima i savetima možemo da ‘pobedimo menopauzu’ !

Da se zajedno razvijamo i rastemo!

Šaljem vam ljubav iz mog srca.
Jelena