Trenutni status
Niste prijavljeni
Cena
23500 rsd

Dobro došla na mentorski program BRINI O SEBI – program podrške za žene koje imaju 40 i preko 40 godina, a žele da nauče kako da budu pune energije i kako da usmeravaju i upravljaju svojom energijom na najbolji mogući način, da imaju vitalno telo, zdrav um i emocije, i da kroz zdrave stilove života uživaju u godinama koje su ispred njih.

Žena si i imaš 40+ godina, a želiš da je tvoja energija na visokom nivou kao da imaš duplo manje godina! Na pravom si mestu! Jer godine su samo broj ako znaš da BRINEŠ O SEBI!

Kao učesnica programa BRINI O SEBI, za 8 nedelja naučićeš zašto naše telo gubi energiju od koje zavisi kvalitet našeg života, i dobićeš kompletan plan i program zdravih stilova života koji povećavaju tvoju energiju, vitalnost tvoga tela i celokupno mentalno i emocionalno zdravlje!

U programu BRINI O SEBI radimo na celokupnom zdravlju našeg organizma kroz:

  • RADIONICE ZA LIČNI RAZVOJ
  • PERSONALIZOVANE PLANOVE ISHRANE SERTIFIKOVANIH NUTRICIONISTA
  • ČASOVE JOGE SA SERTIFIKOVANOM INSTRUKTORKOM JOGE

Dobićeš:

  • 5 interaktivnih radionica ličnog razvoja i zdravih stilova života. Svaka radionica traje 1,5h i održava se uživo preko Zoom-a, a snimak ostaje, ukoliko si sprečena da prisustvuješ radionici. Obrađujemo 5 važnih tema za celokupno zdravlje svake žene. Na radionicama zajedno dijagnostikujemo trenutno stanje, radimo na uverenjima, vrednostima, emocijama i postavljamo ciljeve.
  • 8 sedmodnevnih jelovnika sa receptima i jasan plan ishrane sertifikovanih nutricionista, jer verovala ili ne, hrana učestvuje 65% u održavanju dobrog zdravlja.
  • 16 časova joge sa sertifikovanom instruktorkom joge, koji se održavaju 2 puta nedeljno u trajanju od 1,15h uživo preko Zoom-a, a ukoliko si sprečena da prisustvuješ času, dobijaš snimak časa. Ne postoji dobro celokupno zdravlje bez fizičke aktivnosti. Časovi joge su prilagođeni potpunim početnicima kao i naprednim vežbačima.
  • 3 vođene meditacije + 1 personalizovana meditacija vitalnosti
  • elektronsku knjigu recepata

Za 8 nedelja će tvoj stil života biti zdrav stil života kojim ćeš povećati nivo energije, vitalnost tela, mentalnu i emocionalnu snagu i osećaćeš se poletno i čilo jer godine jesu samo broj kada tačno znaš kako treba da BRINEŠ O SEBI!

Program počinje 4. novembra i traje do 31. decembra.

Cena programa: 200 EUR

Za uplate do 25.10. uštedi 20% i plati cenu programa: 160 EUR

SPECIJALNA POGODNOST – 2 ŽENE ZA 280 EUR!