ČASOVI JOGE & JOGE ZA LICE – ZLATNA ČLANARINA

(10 recenzije korisnika)

1.600,00 RSD

ONLINE ČASOVI JOGE I JOGE ZA LICE

Svakog ponedeljka i četvrtka od 20h možete da praktikujete jogu sa mnom preko zoom-a. Čas traje 1h i 15min. Zajedničkim i kontinuiranim radom poboljšavamo psiho-fizičko stanje i darujemo telu i umu radost i vitalnost. Časovi su koncipirani tako da mogu da ih prate i potpuni početnici i napredni vežbači, jer svaka vežba ima opcije izvođenja, od blage do napredne.

Pored časova joge svake nedelje u 20h zajedno praktikujemo i vežbe za posturu i jogu lica. Posle svakog časa dobijate snimak časa, kako biste praktikovale vežbale do sledećeg časa.

Prvi čas je probni i besplatan je, kako biste mogle da osetite i probate da li vam način rada odgovara. Dovoljno je da pošaljete prijavu na:

jelena@transformacije.com i dobićete link za pristup času.

Ako želite dobro vašem telu, licu i umu, prijavite se da se zajedno razvijamo i rastemo.

Vaša instruktorka Jelena, sertifikovani instruktor joge Joga saveza Srbije

Uplatu u Srbiji možete izvršiti prema sledećim instrukcijama:
Primalac: TRANSFORMACIJE SMJ, Stevana Opačića 8, 11090 Beograd
Svrha uplate: Mesečna članarina za jogu i jogu za lice
Iznos: 1.600,00 RSD
Uplatu izvršiti na račun: 160-6000001262062-64

Kategorija: Oznake: ,

Opis

ZLATNA ČLANARINA – ONLINE ČASOVI JOGE I JOGE ZA LICE

Zlatna mesečna članarina je za sve moje divne žene koje redovno vežbaju sa mnom, kao nagrada, podsticaj i poklon zato što neguju i vole sebe i čine dobro sebi vežbajući u kontinuitetu. Zlatnu mesečnu članarinu možete dobiti ako redovno u kontinuitetu vežbate sa mnom minimum godinu dana. Radujem se da zajedno pomeramo granice i da svakog ponedeljka i četvrtka od 20h praktikujući jogu zajedničkim i kontinuiranim radom poboljšavamo psiho-fizičko stanje i darujemo telu i umu radost i vitalnost.
Takođe svake nedelje u 20h zajedno praktikujemo i vežbe za posturu i jogu lica i na taj način brišemo godine i zauvek ostajemo mlade, ispunjene, vitalne i srećne!

Šaljem vam ljubav,
Vaša instruktorka Jelena, sertifikovani instruktor joge Joga saveza Srbije

Uplatu u Srbiji možete izvršiti prema sledećim instrukcijama:
Primalac: TRANSFORMACIJE SMJ, Stevana Opačića 8, 11090 Beograd
Svrha uplate: Mesečna članarina za jogu i jogu za lice
Iznos: 1.600,00 RSD
Uplatu izvršiti na račun: 160-6000001262062-64

10 recenzija za ČASOVI JOGE & JOGE ZA LICE – ZLATNA ČLANARINA

 1. Jelena Pantic

  Jelena je instruktor po mojoj meri. Ima sve ono što je važno : topla, harizmatična, nežna, podržavajuća, strpljiva, i stručna. Svoje polaznike neguje, podstiče i motiviše, što je veoma važno jer je joga suptilna disciplina. Toplo preporučujem njene treninge i radionice jer u pravom trenutku ume da prepozna naše potrebe.
  Nesebično deli svoja znanja i uvide, pa su njeni treninzi više od joge.
  Hvala.

 2. Radmila Stevanović

  Posle prvog, probnog časa, znala sam da neću napustiti ovakav vid vezbanja joge. Evo, već je druga godina tu. Čas sadrzi vezbe za opustanja, vezbe za aktiviranje i jačanje svih mišića. Posle časa se osećaš srećno i zadovoljno. Što se tiče instruktorke, prijatna, vedra, ljubazna i stvarno imaš osećaj da je tu zbog tebe.

 3. Milica Kokanović

  Položaje, vežbe koje Jelena planira za svaki čas, su perfektno izbalansirani za sve vežbače, koliko god dugo da vežbaju. Preporučila bih svakom jogu kao disciplinu. Ali Jelenu kao instruktora i osobu dodatno. Njena zainteresovanost za nas je više nego očigledna. Neguje nas mentalno načinom na koji nam pruža podršku tokom vežbanja. Motiviše i istovremeno uči da pohvalimo sebe time što možemo u tom trenutku, a vrlo suptilno navodi da pređemo taj milimetar više, koji znači puno. To je neizmerno važno. Nisam mogla puno toga kada sam počela da vežbam za razliku od sadašnjeg stanja. A promena se vidi i oseti dovoljno brzo. Medjutim, ono što bih posebno naglasila kada je Jelena u pitanju to je njena ogromna dobrota i ljubav za druge. Nisam do sada upoznala trenera ili instruktora kome je važnija dobrobit vežbača u odnosu na lični benefit bilo koje vrste. Iskreno me nekad zapanji širinom koju ima kao jedna lepa mlada žena. Svaka čast Jelena!!!

 4. Jelena Banduka

  Časovi joge sa Jelenom su pravo zadovoljstvo. Ali mi se najviše sviđaju vežbe za posturu i joga lica. To me baš opušta (posebno nedeljom uveče). Izdvojim 15 min svaki dan za vežbe za posturu i mnogo mi prija za ramena i leđa. Posebno nakon celodnevnog sedenja. A samomasaža je priča za sebe. Ko nije probao ne može ni da zna. Svaka preporuka i samo tako nastavi!!!

 5. Aleksandra

  Bila sam od onih “Ne mogu ja tu jogu, presporo mi je, pretesko, nije to za mene” Medjutim… ☺️ Dodje sve u svoje vreme i dodje osoba sa kojom mozete sve to sto niste mogli. To je meni Jelena. Zena koja veruje u to sto radi, koja to voli i nesebicno sa nama deli svoje znanje i umeće. Samim tim je veliko zadovoljstvo vezbati sa njom.
  Jelena, hvala ti ♥️

 6. Zorica

  Jelena je izuzetna instruktorka yoge. Zrači dobrom energijom koju vrlo uspešno prenosi i na osobe koje pohađaju njene časove. Ima dobru dikciju, lep glas koji pokreće i postiče vežbače da urade vežbu najbolje što mogu u datom trenutku. Bila sam polaznice više različitih škola yoge i znam koliko je važno da instruktor na pravi način vodi čas, kako bi vas motivisao da nastavite da vežbate i pohađate časove. Yoga za lice je pravo otkrovenje. Nikada ranije nisam ni čula da nešto tako dobro i korisno postoji. Veoma sam zahvalna Jeleni što je i to uvrstila u svoj program vežbi.
  Kad je reč o Jeleni kao osobi, mogu da kažem sve najbolje, dobra, kulturna, vaspitana, elokventna. i veoma lepa. Sve u svemu srećna sam što sam deo njenog tima.

 7. Marija

  Jogu sam počela skoro da vežbam. Jelena je instruktorka koja vas precizno, motivišuċim, prijatnim glasom vodi kroz vežbe.
  Ohrabruje napredak i raduje se uspešnim vežbačima. Radujem se svakom treningu. Joga za lice je potpuno iznenadjenje i potpuno je sjajna!

 8. Katarina Aleksic

  Kada sam pre nekoliko meseci krenula na casove joge,nisam nista znala o njoj,ali sam se zahvaljujuci Jeleni vrlo brzo uklopila i savladala skoro sve tehnike.Casovi joge i joga za lice su vrlo zanimljivi,korisni i prijatni zbog Jelenine izuzetne strucnosti i potpune posvecenosti onome sto radi. Sa puno ljubavi i pozitivne energije na svakom casu Jelena nas podstice da budemo motivisani i da brinemo o sebi i o svom zdravlju.Svaki njen cas je uvek pazljivo osmisljen i zanimljiv.Toplo preporucujem njene casove, a Jeleni se od srca zahvaljujem na trudu

 9. Marija

  Vežbe su vođene uz lepu i vedru energiju. Jelena preciznim instrukcijama i prijatnim glasom drži dinamiku vežbanja.
  Radujem se svakom treningu.
  Hvala!

 10. Jasmina Stojadinovic

  Jelena za mene nije samo instruktor joge ona je instruktor života. Za mene je ona velika podrška na mom putu razvoja i zahvalna sam joj na tome. Divna osoba, jedno nesebično biće koje se retko sreće u današnjem životu. Hvala na svemu što nam pružaš da se zajedno razvijamo i rastemo.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *