Kako da postanete član kluba Transformacije?

Da postanete član kluba Transformacije, možete izabrati neki od programa koji su dostupni za članstvo i uplatiti članarinu za taj program. Evo kako to možete učiniti:

  1. Izaberite program: Pregledajte dostupne programe koje nudi klub Transformacije, kao što su: časovi joge, časovi joge i joge za lice, program LAKO KROZ MENOPAUZU.
  2. Proučite detalje: Pročitajte sve informacije o programu koji želite da izaberete, uključujući raspored, sadržaj, instrukcije i cenu članarine.
  3. Uplatite članarinu: Nakon što izaberete program, članarinu možete platiti putem instrukcija za plaćanje koje se nalaze u opisu proizvoda ili online uplatom preko našeg shop-a.
  4. Pristupite programu: Nakon što uplatite članarinu, dobićete link za pristup online časovima.
  5. Uživajte u programu: Kada postanete član kluba Transformacije, možete uživati u svim benefitima koje program pruža, uključujući podršku, edukaciju i osnaživanje za žene u srednjim godinama.

Kako se održavaju naši programi?

Održavanje naših programa se odvija uživo putem aplikacije Zoom. Evo kako funkcioniše:

  1. Uživo online časovi: Svi naši programi, uključujući časove joge i radionice, održavaju se uživo putem aplikacije Zoom. To znači da se časovi odvijaju u stvarnom vremenu, a članovi mogu direktno učestvovati, postavljati pitanja i interaktivno učestvovati u programu.
  2. Fleksibilnost termina: Ako ne možete da prisustvujete času uživo, ne brinite! Svi članovi dobijaju snimke časova joge i radionica nakon održavanja, tako da ih mogu gledati u terminu koji njima odgovara. Ovo omogućava veću fleksibilnost i prilagođavanje rasporedu svakom članu.
  3. Pristup snimcima: Članovi mogu pristupiti snimcima časova joge i radionica god žele i koliko god puta žele, što omogućava ponavljanje vežbi i kontinuirano učenje.
  4. Interakcija i podrška: Iako časovi mogu biti gledani putem snimaka, članovi imaju priliku da postavljaju pitanja i da komuniciraju sa instruktorom putem emaila ili drugih dostupnih kanala podrške. Ovo omogućava članovima da dobiju dodatna objašnjenja ili savete, čak i ako ne mogu da učestvuju uživo.
  5. Kvalitetno iskustvo: Bez obzira da li učestvujete uživo ili gledate snimak, trudimo se da osiguramo visokokvalitetno iskustvo za sve članove pružajući podršku i inspirišući članove da postignu svoje ciljeve i unaprede svoje fizičko i mentalno blagostanje.

Uz ovo kombinovano iskustvo, nastojimo da pružimo najbolju podršku našim članovima kako bi ostvarili pozitivne promene u svom životu.

Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete član našeg kluba, jer kada krenete da radite na sebi samo će se otvarati neka nova vrata i bićete željne novih znanja. Takav je i naš put, stalno traganje i učenje.

Tu smo uvek za vas da vas podržimo na vašem putu razvoja.
Da se zajedno razvijamo i rastemo!

Krila vaših transformacija,
Sanela & Jelena
❤️